Ir pieejama vakance slimnīcā ar algu 6600€

Izsludināta pieteikšanās uz Liepājas reģionālās slimnīcas valdes locekļa un priekšsēdētāja amatu, liecina informācija Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) mājaslapā.

Valdē ir trīs locekļi, kas dala slimnīcas pārstāvniecību. Vakance pastāv uz vienu no trim valdes amatiem – uz valdes priekšsēdētāja amatu. Valdes priekšsēdētāja mēnešalga ir 6600 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Kandidātam ir jāatbilst tīmekļa vietnes prasībām, tostarp jābūt labā stāvoklī un valsts valodas C1 līmenim un vismaz angļu valodas B2 līmenim. Kandidātam nepieciešama augstākā izglītība kādā no šādām jomām: veselība, medicīna, veselības vadība, biznesa vadība, tiesību zinātne, finanses vai ekonomika.

Kandidātam jābūt trīs gadu pieredzei vadītājam tieši pakļautas struktūrvienības vadītāja vai vadītāja amatā, vai līdzvērtīgā vadošā amatā veselības vai medicīnas vadības, finanšu vadības, stratēģiskās vadības un attīstības jautājumos uzņēmumā vai iestādē ar 300 darbiniekiem vai vairāk attiecīgajā periodā.

Papildus kandidātam jāpierāda profesionālā pieredze pēdējo trīs līdz piecu gadu laikā tādās jomās kā veselības aprūpe un medicīnas vadība, organizācijas vadība, stratēģijas izstrāde un īstenošana, korporatīvās pārvaldības politikas īstenošana, lielu attīstības projektu vadība un citās jomās.

Liepājas reģionālās slimnīcas valdes locekļa/priekšsēdētāja atlases un vērtēšanas process sastāvēs no vairākām kārtām, un to īstenos atlases konkursa nomināciju komisija un personāla atlases uzņēmums SIA “Eiro Personalāls”.

Atlases procesā kandidāts tiks padziļināti vērtēts par šādām kompetencēm – veselības aprūpes plānošana un ārstniecības procesa organizēšana, procesu plānošana un organizēšana, lēmumu pieņemšana un atbildība, orientācija uz rezultātu, stratēģiskais redzējums un biznesa vadība, kā arī darbinieku motivēšana un attīstība.

Kandidātus var pieteikt līdz 7. decembrim. Katram valdes loceklim ir noteiktas kompetences un atbildības jomas – valdes priekšsēdētājs Edvīns Strikas – uzņēmuma stratēģiskā vadība, ārstniecības un aprūpes procesu vadība un attīstība, valdes locekle Liene Busele – finanšu, personāla un administratīvo procesu vadība, valde Biedrs Andris Vistiņš – iepirkumu procesu un investīciju projektu vadība, ekonominālā drošība.

Striks darbu valdē beigs 2023.gada 1.janvārī, tāpēc tiek meklēts jauns valdes loceklis un priekšsēdētājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment